Fórum indítása - nehézségek
Lőrincz Hajnalka írta időpontban Sziasztok!
Azokhoz fordulok első sorban, akiknek már sikerült elindítaniuk saját fórumukat!
Tulajdonképpen az lenne a rendkívül egyszerű kérdésem felétek, hogy hogyan is kell elindítani a fórumot? Hol van olyan opció, hogy fórum hozzáadása, vagy létrehozása, vagy bármi más arra utaló, ami alapján én is el tudnám indítani a fórumomat? Egyszerűen nem jövök rá, pedig dolgoztam már ebben a rendszerben előző képzések alkalmával.
Az első konzultáción enm tudtam sajnos részt venni, így a "számosztás"-ról is lemaradtam, Tanár Úrnak közel két hete írtam a problémámmal, azonban egyelőre nem érkezett válasz , de az idő szorít és a hozzászólások így nehezen gyűlnek, hiszen nincs mihez hozzászólni.
Aki tudna segíteni, kérem válaszoljon!
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat!
Lőrincz Hajnalka
Azokhoz fordulok első sorban, akiknek már sikerült elindítaniuk saját fórumukat!
Tulajdonképpen az lenne a rendkívül egyszerű kérdésem felétek, hogy hogyan is kell elindítani a fórumot? Hol van olyan opció, hogy fórum hozzáadása, vagy létrehozása, vagy bármi más arra utaló, ami alapján én is el tudnám indítani a fórumomat? Egyszerűen nem jövök rá, pedig dolgoztam már ebben a rendszerben előző képzések alkalmával.
Az első konzultáción enm tudtam sajnos részt venni, így a "számosztás"-ról is lemaradtam, Tanár Úrnak közel két hete írtam a problémámmal, azonban egyelőre nem érkezett válasz , de az idő szorít és a hozzászólások így nehezen gyűlnek, hiszen nincs mihez hozzászólni.
Aki tudna segíteni, kérem válaszoljon!
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat!
Lőrincz Hajnalka
Tárgy: Fórum indítása - nehézségek
Hóbor István írta időpontbanKedves Hajnalka!
Mihalicz Attila informatikusnak kell írni, nekem is hasonló gondomat orvosolta.
Ő az informatikus, címe a kar honlapján elérhető.
Mihalicz Attila informatikusnak kell írni, nekem is hasonló gondomat orvosolta.
Ő az informatikus, címe a kar honlapján elérhető.
Tárgy: Fórum indítása - nehézségek
Lefevre-Gergely Zsuzsanna Lilla írta időpontbanÖrülök nagyon Hajnalka !